Hvornår er den bedste tid at købe brænde?

Hvornår er den bedste tid at købe brænde?

købe brænde eller briketter om vinterenOpkøb af brænde er en opgave, som mange boligejere er nødt til at gå igennem hvert år. For nogle er dette ikke altid en behagelig oplevelse. En af de største klager jeg hører fra mine brænde kunderne handler om brænde forhandlere, der leverer træ, der stadig er grønt, når de blev lovet ville være tør. Dette er et fælles problem hos mange og er ikke et problem der snart forsvinder af sig selv. Du kan selv komme uden om dette problem ved at købe dit træ på det rigtige tidspunkt af året og dermed helt undgå at det bliver til et problem.

For at brænde træ mest effektivt, skal det være tørt. Det kan tage fra 6 måneder til et år for grøn træ til at tørre. Hvad de fleste brænde forbrugerne gør, er at vente indtil slutningen af ​​sommeren eller efteråret til at købe deres vinter forsyning af brænde. At Købe deres træ på dette tidspunkt lige inden vinteren kan lyde som en rigtig god idé da det jo er der man begynder at få brug for det, men efter min mening er det en af ​​de værste tidspunkter at købe dit brænde, for et par af følgende grunde.

Den første grund er, er det sælgernes markedet på det tidspunkt. Det er, når alle andre køber træ, træpiller eller briketter og efterspørgslen er derfor størst. Brænde leverandører har normalt travleste på denne tid af året, og det er også her at priserne er højest. For at finde eller være mere mere tilbøjelige til at forhandle bedre priser, vil du være bedre stillet med at købe dit brænde i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår. Det er, når de fleste andre forbrugere ikke tænker brænde og når brænde forhandlere har mangel på kunder.

Den anden grund til ikke at købe brænde i sensommeren eller efteråret er at du er afhænge af en brænde leverandør leverer dig træ der er helt tørt. Det ville være rart at tænke at alle brænde forhandlere er pålidelig nok til at have tørt træ, men det er desværre ikke altid tilfældet. Så dit købe vil ofte være enten/eller, du kan risikere at få en palle perfekt og tørt brænde eller brænde der sagtens kunne have lagt 4-5 måneder ekstra og tørre. Her kan så med fordel vælge en forhandler som kan tilbyde en billig eller gratis brænde prøve så du hurtigt kan få en ide om hvad du kan forvente.

Opkøb dit brænde i slutningen af ​​vinteren eller foråret, det er ikke kun bedst fordi efterspørgslen er lav, så det giver også dit træ en hel sommer for at tørre i. Dette giver dig mulighed for at købe frisk træ, som du kan normalt få til en lavere pris end tørt træ.

Efter min mening det bedste tidspunkt at købe brænde, slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår. På dette tidspunkt er efterspørgslen er lav og og dit træ vil have hele sommeren til at tørre og du kan få en langt bedre pris pr. palle.

Lige nu – spar penge på kvalitets briketter fra kvalibrænde