Julefrokost hos BestilBriketter

Julefrokost hos BestilBriketter

Så er det blevet tid vores årlige julefrokost her på Bestil Briketter og i år bliver den holdt lige op til jul, nemlig lørdag d.20 December.
Vi forventer at alle møder op iklædt et julekostume af en eller anden art. Det kan være alt lige fra sød nissepige, til det klassiske julemandskostume eller et mere moderne Rudolf kostume, men så længe man kommer i et kostume eller udklædning, så er man velkommen.
I år står menuen på masser af klassiske juleretter som bl.a.

  • Masser af Marinerede hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat.
  • Klassiske Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
  • Jule æg med pynt af rejer og hvidløgs mayonnaise.
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon.
  • Store tarteletter med kylling i asparges og friske krydderurter.
  • Glaseret juleskinke med grønlangkål og hvide kartofler.
  • Stegt økologisk Dansk and med brun sovs.
  • Rosa stegt roastbeef med hjemmelavet remoulade, reven peberrod og ristede løg.
  • Osteanretning med skære- og smøreost, ryge ostesalat og friske vindruer.
  • Dansk Ris a la mande med kirsebærsauce.

Ikke dårligt vel? Jeg ser i hvert fald meget frem til maden, og det gode selvskab. Der vil selvfølgelig også være masser af rødvin, juleøl og snaps til maden, og vi har fundet alle de gode gamle julehits frem, som vi spiller på Jukeboxen fra SirJuke. Der vil selvfølgelig også være masser af Dans. Som noget nyt vil der være en præmie, til dem som kommer i det bedste jule kostume eller den mest kreative udklædning. Vi har i den forbindelse lavet en aftale med karnevalsshoppen.dk og kostumeoutlet.dk om at hvis vi køber vores kostumer der, så er der 10% rabat på alle ordre hvis vi ligger en samlet bestilling, så det kan vi jo lige så godt benytte, især da de jo har et rigtigt godt udvalg af kostumer derinde. Gider man ikke at komme i et kostume, er det ingen hindring, man kommer så blot ikke i betragtning til at vinde præmien for bedste udklædning. Lidt i samme stil som de gjorde med konkurrencen sidste år, hvor man kunne vinde et sidste skoledags kostume, for det sjoveste klassebillede. Her var der så frit valg på hylderne på Karnevalsshoppen, hvis man vel og mærke vandt.

I år bliver alle vores vine leveret fra Philipsonwine, hvor vi har fundet nogle rigtig gode julevine til en fornuftig pris. Snapsen er produceret af en lokal forhandler, og skulle efter sigende være rigtig god. Øllen bliver leveret fra Thisted bryggeri, så dukker man tørstig op, så er der også noget at se frem til.

Festen holdes i vores lokaler her i Brørup, og vi starter så småt op fra klokken 16 af. Vi glæder os meget til at se jer alle, og håber at vi får en super sjov og festlig julefrokost med masser af sjove julekostumer og god musik. Vi fortsætter festen indtil sidste person er gået hjem, og der er sørget for aftale med det lokale taxi selvskab, så det burde ikke blive nogle problemer med transporten hjem.

julekostumer og juleudklædning - se alle de smarte jule kostumer inde på kostumeoutlet.dk - her finder du det bedste kostume og de flotteste udklædninger. Altid gode tilbud deres produkter

Lige nu – spar penge på kvalitets briketter fra kvalibrænde