Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

info om brænde, bæreseler og briketterSå har vi her på briketter tilbud fået ny hjemmeside! Med den nye hjemmeside skulle det gerne være nemmere at finde de information som du er på udkig efter og nemmere få et overblik over hvad det er vi tilbyder her hos brikettertilbud.dk.

Formålet med Briketter Tilbud er at give dig de bedste tilbud på brænde, træbriketter eller træpiller samt mere information om hvad du skal være opmærksom på når du køber disse produkter. Det er jo ikke helt ligegyldigt om du købe en palle ovntørret bøgebrænde eller en trailerfuld ny savet grantræ. Kvaliteten af brændet et mere vigtigt en man lige umiddelbart skulle tro, hvilket også fremgår af de forskellige test der er foretaget. Ofte kan det faktisk bedre betale at benytte brænde eller træbriketter af høj kvalitet fremfor det helt billige, så vi kommer til at se nærmere på hvorfor det bedst kan betale sig at fyre med træ briketter frem for brænde, hvor stor forskel der på kvalitets briketter frem for de helt billige. Hvordan man bedst opbevarer sit brænde og generelle råd til hvad man skal være opmærksom på hvis man køber denne type produkter over internettet frem for i den lokale butik. Hvad er brændeværdi og træfugtighed og hvorfor er disse begreber vigtige når du fyre op i pejsen? Du finder her på siden, information om alt inden for træbrændsel – se f.eks. mere om de forskellige træ typer

Som ved alt andet ild er sikkerheden altid vigtigt og det gælder naturligvis også for fyring i pejse og brændeovne, så derfor kigger vi også på hvorfor det er så ekstremt vigtigt at man udelukkende benytter sig af tørt brænde eller briketter når man fyre op i pejsen eller sin brændeovn og dermed mindsker risikoen for brænd i sin skorsten.

Senere kommer vi lidt in på ord som brændværdi, hvor vigtigt er dette når man køber briketter eller brænde og hvad dækker begrebet brændeværdi enligt over?

Lige nu – spar penge på kvalitets briketter fra kvalibrænde